SGP Goedereede

Redactioneel

Voor u ligt weer de nieuwste uitgave van het SGP-Infobulletin. Iedereen heeft er weer zijn bijdrage aan geleverd. Het is toch altijd mooi dat iedereen zich weer inzet om de nieuwe uitgave mogelijk te maken. Ook de bezorgers doen telkens weer hun best om deze uitgave netjes bij u in de brievenbus te deponeren. Soms komt het voor dat iemand is verhuist zonder dat wij het weten. Wilt u deze wijzigingen aan dhr. A.T. van Wijk (ledenadministratie) doorgeven. Zie voor zijn gegevens het gedeelte onder de inhoudsopgave.

In de gemeente zijn inmiddels de bekende groene stemborden weer geplaatst. In de periode van DV 13 tot en met 25 november zijn er de waterschapsverkiezingen. Hierover is in deze Infobulletin meer te lezen. Verder hebben een tweetal jonge SGP-ers onze wethouder geïnterviewd over o.a. het bouwen van huizen binnen de gemeente. Te lezen is dat als er één overtuigd is dat er gebouw moet worden het dhr. Admiraal zelf is. Mooi is dan ook dat de gemeenteraad het college reeds opdracht heeft gegeven te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om starters op de woningmarkt te helpen.

Leden van de SGP Kiesvereniging en SGP-jongeren treffen als adresdrager een acceptgiro aan, waarin de commissie Publiciteit graag de giftenactie voor het huis-aan-huis blad SGP NIEUWS aanbeveeld. Bij het lezen van het reisverslag van onze columnist besef je weer welk groot voorrecht we hebben om in vrijheid te leven en te wonen. Welke ontzaggelijke dingen daar zijn gebeurd, is niet te beschrijven. In de meditatie kunnen we lezen van een volk dat ook weggevoerd was. Daaronder waren er nog die geopende vensters tegen Jeruzalem aan hadden. Kennen we dit persoonlijk? Zullen we onze mannen in de gemeenteraad als ook in de andere geledingen van de SGP in ons gebed niet vergeten! Zij hebben uw steun zo hard nodig, zeker in deze tijd!

Artikelen in dit nummer:

P.J. Tanis, eindredacteur

Agenda SGP fractie Goedereede

Raads- en commissievergaderingen zijn openbaar. Voor het spreekuur van de fractie kunt u contact opnemen met de fractievoorzitter.
  • Herindeling GO

    De provincie vindt dat de gemeentes op het eiland moeten fuseren. Lees de artikelen van deze website.

  • Activiteiten Brouwerdam

    De SGP-fractie van Goedereede is voorstander van Duurzame energie op de Brouwersdam. Lees de artikelen van deze website.

Volg SGP Goedereede op Twitter

SGPJongeren GO op Facebook

Landelijk nieuws

Provinciaal nieuws

  • Fractieadviseur Wim van Duijn stelt zich voor
    De Statenfractie van ChristenUnie&SGP wordt ondersteund door verschillende fractieadviseurs. Zij zijn geen Statenlid, maar worden wel heel nauw betrokken bij de besluitvorming. In de serie ?Fractieadviseurs stellen zich voor? stelt Wim van Duijn zich voor.
  • Eerst informatieblad vizier van 2003
    In het informatieblad van de fractie aandacht voor: Factory Outlet bij Zoetermeer, ruimteverdeling in 2013, nieuwe provinciale visie, en fractie-adviseur Wim van Duijn.
  • Feitenonderzoek Derde Merwedehaven
    Op 6 februari besprak de Statencommissie Verkeer en Milieu het Feitenonderzoek van TNO over Afvalberging Derde Merwedehaven. Dit rapport: ?Feitenonderzoek naar het storten van asbesthoudende materialen op de stortplaats Derde Merwedehaven in Dordrecht in de periode 1990-2010? werd op 27-11-2012 gepresenteerd.

Actueel video nieuws

Dubbelinterview met Wethouder Tollernaar en oud-wethouder Admiraal over jongeren en politiek!

SGP Raadsleden Goedereede

Overig Nieuws uit Goedereede

SGP Jongeren Goedereede op Twitter