SGP Goedereede

SGP NIEUWSBRIEF, nr. 7 - juni 2004


SGP Logo Nieuwsbrief

SGP Goedereede, nr. 7 - juni 2004


Waarnemend Burgemeester voor Goedereede

Dhr. J. de Prieelle Met ingang van 14 juni zal de heer J. de Prieëlle in functie treden als waarnemend burgemeester van de gemeente Goedereede. Drs. J. de Prieëlle (lid van het CDA, 59 jaar) volgt burgemeester C. Sinke op, die eind mei zijn functie neerlegde naar aanleiding van de resultaten van een onderzoek naar door de gemeente verstrekte garantstellingen. Hoewel de heer Sinke formeel pas per 1 juli aftreedt heeft de Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, de heer J. Franssen, besloten op korte termijn een waarnemer te benoemen omwille van de continuïteit van bestuur in de gemeente.
Persbericht Commissaris van de Koningin

Uitslag van de Europese Verkiezingen in Goedereede
De uitslag van de Europese verkiezingen in Goedereede is bekend. De opkomst was dit jaar hoger dan in 1999. Kwamen er in 1999: 3926 burgers naar de stembus, was dat in 2004: 4614. Het opkomst percentage was dan ook beduidend hoger, van 46% naar 52%. Winnaars in Goedereede waren het CDA en de PvdA. Ook de partij: Europa Transparant scoorde met 229 stemmen goed in Goedereede. De combinatie ChristenUnie-SGP leverde stemmen in.
Uitslag van de verkiezingen in Goedereede

Belangrijke data...
  • donderdag 24 juni Gemeenteraadsvergadering (Voorjaarsnota)
  • vrijdag 25 juni Afscheid burgemeester C. Sinke
  • dinsdag 29 juni commissie Grondgebiedzaken
  • donderdag 1 juli commissie Publiekzaken

 


Agenda SGP fractie Goedereede

Raads- en commissievergaderingen zijn openbaar. Voor het spreekuur van de fractie kunt u contact opnemen met de fractievoorzitter.
  • Herindeling GO

    De provincie vindt dat de gemeentes op het eiland moeten fuseren. Lees de artikelen van deze website.

  • Activiteiten Brouwerdam

    De SGP-fractie van Goedereede is voorstander van Duurzame energie op de Brouwersdam. Lees de artikelen van deze website.

Volg SGP Goedereede op Twitter

SGPJongeren GO op Facebook

Landelijk nieuws

Provinciaal nieuws

  • Fractieadviseur Wim van Duijn stelt zich voor
    De Statenfractie van ChristenUnie&SGP wordt ondersteund door verschillende fractieadviseurs. Zij zijn geen Statenlid, maar worden wel heel nauw betrokken bij de besluitvorming. In de serie ?Fractieadviseurs stellen zich voor? stelt Wim van Duijn zich voor.
  • Eerst informatieblad vizier van 2003
    In het informatieblad van de fractie aandacht voor: Factory Outlet bij Zoetermeer, ruimteverdeling in 2013, nieuwe provinciale visie, en fractie-adviseur Wim van Duijn.
  • Feitenonderzoek Derde Merwedehaven
    Op 6 februari besprak de Statencommissie Verkeer en Milieu het Feitenonderzoek van TNO over Afvalberging Derde Merwedehaven. Dit rapport: ?Feitenonderzoek naar het storten van asbesthoudende materialen op de stortplaats Derde Merwedehaven in Dordrecht in de periode 1990-2010? werd op 27-11-2012 gepresenteerd.

Actueel video nieuws

Dubbelinterview met Wethouder Tollernaar en oud-wethouder Admiraal over jongeren en politiek!

SGP Raadsleden Goedereede

Overig Nieuws uit Goedereede

SGP Jongeren Goedereede op Twitter