SGP Goedereede

Ombudsteam

Het Ombudsteam van SGP-Goedereede bestaat uit de volgende personen

foto K. Soeteman Dhr. K. Soeteman (raadslid, algehele coŲrdinatie en secretariaat)
Klaas Soeteman, geboren te Goedereede op 27 maart 1967. Getrouwd en woonachtig in Goedereede. Ons gezin telt vier kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 12 jaar. Na het behalen van mijn MTS-bouwkunde diploma en het vervullen van mijn dienstplicht ben ik 12 jaar werkzaam geweest als projectleider/tekenaar op een architectenbureau. Momenteel ben ik werkzaam bij Woongoed Flakkee in Middelharnis. Naast mijn dagelijkse arbeid ben ik ouderling (scriba) van de Hersteld Herv. Gem. van Goedereede. Sinds maart 2006 ben ik raadslid van de gemeente Goedereede

Altena 5, Goedereede, tel. 0187-492631foto J. de Geus Dhr. J. de Geus
Hans de Geus, geboren te Herkingen op 21 augustus 1940. Getrouwd en vier kinderen. Vanaf 1967 tot 2001 was ik in dienst bij de Provincie Zuid-Holland. Mijn werkveld was aanleg onderhoud en beheer van recreatiegebieden. Als hoofd nieuwe werken en projectleider was ik werkzaam voor het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg en het Natuur- en Recreatieschap Haringvliet. Ik heb een technische opleiding, onder meer weg- en waterbouw en Cultuurtechniek.We hebben nog een korte periode in Rozenburg gewoond. Vanaf 2001 (FPU) tot heden werk ik nog een dag per week voor de Groenservice Zuid-Holland in Schiedam.

Irenestraat 4, Stellendam, tel. 0187-491695


foto E. Nap Dhr. E. Nap
Mijn naam is Eduard Nap, ben geboren in Woerden, getrouwd met Marri Mierop en woonachtig in Ouddorp. Ons gezin telt vier kinderen. Na het behalen van het HAVO-diploma heb ik de Driestar in Gouda bezocht (PABO-diploma) en ben vervolgens in de gehandicaptenzorg gaan werken. Daar heb ik ook het verpleegkundige Z-diploma behaald. Ik heb gewerkt in het ZML-onderwijs en later het MLK (nu speciaal basisonderwijs) te Middelharnis en vanaf 1993 bij de stichting Adullam, een landelijk werkende organisatie voor gehandicaptenzorg op gereformeerde grondslag als locatiemanager in drie woonvoorzieningen te Ouddorp (logeerhuis de Mantelienge) en Alblasserdam. Binnen de Nederlandse PatiŽnten Vereniging afdeling Goeree-Overflakkee vervul ik sinds 1999 een bestuursfunctie.

Pretoriuslaan 59, Ouddorp, tel. 0187-683631

foto P. Rabouw Mw. P. Rabouw
...
...
...
...
...
...

Dijkstelweg 7, Ouddorp, tel. 0187-682927

Agenda SGP fractie Goedereede

Raads- en commissievergaderingen zijn openbaar. Voor het spreekuur van de fractie kunt u contact opnemen met de fractievoorzitter.
 • Herindeling GO

  De provincie vindt dat de gemeentes op het eiland moeten fuseren. Lees de artikelen van deze website.

 • Activiteiten Brouwerdam

  De SGP-fractie van Goedereede is voorstander van Duurzame energie op de Brouwersdam. Lees de artikelen van deze website.

Volg SGP Goedereede op Twitter

SGPJongeren GO op Facebook

Landelijk nieuws

Provinciaal nieuws

 • Fractieadviseur Wim van Duijn stelt zich voor
  De Statenfractie van ChristenUnie&SGP wordt ondersteund door verschillende fractieadviseurs. Zij zijn geen Statenlid, maar worden wel heel nauw betrokken bij de besluitvorming. In de serie ?Fractieadviseurs stellen zich voor? stelt Wim van Duijn zich voor.
 • Eerst informatieblad vizier van 2003
  In het informatieblad van de fractie aandacht voor: Factory Outlet bij Zoetermeer, ruimteverdeling in 2013, nieuwe provinciale visie, en fractie-adviseur Wim van Duijn.
 • Feitenonderzoek Derde Merwedehaven
  Op 6 februari besprak de Statencommissie Verkeer en Milieu het Feitenonderzoek van TNO over Afvalberging Derde Merwedehaven. Dit rapport: ?Feitenonderzoek naar het storten van asbesthoudende materialen op de stortplaats Derde Merwedehaven in Dordrecht in de periode 1990-2010? werd op 27-11-2012 gepresenteerd.

Actueel video nieuws

Dubbelinterview met Wethouder Tollernaar en oud-wethouder Admiraal over jongeren en politiek!

SGP Raadsleden Goedereede

Overig Nieuws uit Goedereede

SGP Jongeren Goedereede op Twitter