SGP Goedereede

SGP NIEUWS, huis-aan-huis uitgave

SGP NIEUWS verschijnt elk jaar rondom de begroting van de gemeente Goedereede. In dit blad gaat de SGP in op het beleid wat de gemeente voert. Daarbij wordt ook de visie van de SGP vermeld. U, als burger heeft dan een idee waar de gemeente mee bezig is. Ook rondom de verkiezingen verschijnt er een SGP NIEUWS. Hierin staat het programma en presenteren de kandidaten zich voor de komende verkiezingen. Heeft u behoefte aan een reactie, of wilt u van gedachten wisselen met de SGP-fractie, dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen. U vindt onze adressen in de gemeentegids, of op onze website: www.sgp-goedereede.nl.

U kunt onze uitgaven ook in PDF-formaat bekijken:

SGP: TOT UW DIENST!

Agenda SGP fractie Goedereede

Raads- en commissievergaderingen zijn openbaar. Voor het spreekuur van de fractie kunt u contact opnemen met de fractievoorzitter.
 • Herindeling GO

  De provincie vindt dat de gemeentes op het eiland moeten fuseren. Lees de artikelen van deze website.

 • Activiteiten Brouwerdam

  De SGP-fractie van Goedereede is voorstander van Duurzame energie op de Brouwersdam. Lees de artikelen van deze website.

Volg SGP Goedereede op Twitter

SGPJongeren GO op Facebook

Landelijk nieuws

Provinciaal nieuws

 • Fractieadviseur Wim van Duijn stelt zich voor
  De Statenfractie van ChristenUnie&SGP wordt ondersteund door verschillende fractieadviseurs. Zij zijn geen Statenlid, maar worden wel heel nauw betrokken bij de besluitvorming. In de serie ?Fractieadviseurs stellen zich voor? stelt Wim van Duijn zich voor.
 • Eerst informatieblad vizier van 2003
  In het informatieblad van de fractie aandacht voor: Factory Outlet bij Zoetermeer, ruimteverdeling in 2013, nieuwe provinciale visie, en fractie-adviseur Wim van Duijn.
 • Feitenonderzoek Derde Merwedehaven
  Op 6 februari besprak de Statencommissie Verkeer en Milieu het Feitenonderzoek van TNO over Afvalberging Derde Merwedehaven. Dit rapport: ?Feitenonderzoek naar het storten van asbesthoudende materialen op de stortplaats Derde Merwedehaven in Dordrecht in de periode 1990-2010? werd op 27-11-2012 gepresenteerd.

Actueel video nieuws

Dubbelinterview met Wethouder Tollernaar en oud-wethouder Admiraal over jongeren en politiek!

SGP Raadsleden Goedereede

Overig Nieuws uit Goedereede

SGP Jongeren Goedereede op Twitter