SGP Goedereede

SGP op campagne voor Tweede Kamer

Op 12 september worden de Tweede Kamer verkiezingen gehouden. Voor de SGP is Kees v.d. Staaij voor de tweede keer op rij de lijsttrekker. Hieronder een aantal highlights uit de campagne...

22 augustus 2012

SGP Tweede Kamerlid van der Staaij bezoekt zorgcentrum 'de Vliedberg'

OUDDORP - Op D.V. dinsdagmiddag 28 augustus zal de activiteitenmiddag in zorgcentrum 'De Vliedberg' in het teken staan van de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Naast een quiz zal er een video worden getoond over het werk van de Tweede Kamer. De middag start om 14.15 uur. Rond 15.00 uur zal Tweede Kamerlid Kees van der Staaij (SGP) aanwezig zijn, om in gesprek te gaan met de aanwezigen. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom!

>> SGP Tweede Kamerlid van der Staaij bezoekt zorgcentrum 'de Vliedberg'

20 augustus 2012

De SGP komt naar Goeree-Overflakkee

Op 12 september zijn er weer Tweede Kamer verkiezingen en voor de tweede keer op rij voert Kees van der Staaij de kandidatenlijst van de SGP aan. Op D.V. 28 augustus is er een verkiezingsbijeenkomst in Middelharnis die u niet mag missen. Iedereen van harte welkom. ‘We beleven verwarrende tijden. Er is veel onderzekerheid over de toekomst. De economie hapert en de werkloosheid neemt toe. Mensen kunnen amper hun huis verkopen en ouderen vragen zich af of hun pensioen overeind blijft. De overheidsbegroting laat tekorten zien. Schulden stapelen zich op en bezuinigingen werpen hun schaduw vooruit. De welvaartsdaling is beslist niet gering. Zij raakt alle burgers in de portemonnee. Maar het morele verval baart minstens zoveel zorgen’, aldus SGP-leider Kees van der Staaij.

>> De SGP komt naar Goeree-overflakkee

Agenda SGP fractie Goedereede

Raads- en commissievergaderingen zijn openbaar. Voor het spreekuur van de fractie kunt u contact opnemen met de fractievoorzitter.
 • Herindeling GO

  De provincie vindt dat de gemeentes op het eiland moeten fuseren. Lees de artikelen van deze website.

 • Activiteiten Brouwerdam

  De SGP-fractie van Goedereede is voorstander van Duurzame energie op de Brouwersdam. Lees de artikelen van deze website.

Volg SGP Goedereede op Twitter

SGPJongeren GO op Facebook

Landelijk nieuws

Provinciaal nieuws

 • Fractieadviseur Wim van Duijn stelt zich voor
  De Statenfractie van ChristenUnie&SGP wordt ondersteund door verschillende fractieadviseurs. Zij zijn geen Statenlid, maar worden wel heel nauw betrokken bij de besluitvorming. In de serie ?Fractieadviseurs stellen zich voor? stelt Wim van Duijn zich voor.
 • Eerst informatieblad vizier van 2003
  In het informatieblad van de fractie aandacht voor: Factory Outlet bij Zoetermeer, ruimteverdeling in 2013, nieuwe provinciale visie, en fractie-adviseur Wim van Duijn.
 • Feitenonderzoek Derde Merwedehaven
  Op 6 februari besprak de Statencommissie Verkeer en Milieu het Feitenonderzoek van TNO over Afvalberging Derde Merwedehaven. Dit rapport: ?Feitenonderzoek naar het storten van asbesthoudende materialen op de stortplaats Derde Merwedehaven in Dordrecht in de periode 1990-2010? werd op 27-11-2012 gepresenteerd.

Actueel video nieuws

Dubbelinterview met Wethouder Tollernaar en oud-wethouder Admiraal over jongeren en politiek!

SGP Raadsleden Goedereede

Overig Nieuws uit Goedereede

SGP Jongeren Goedereede op Twitter